Sfeclă Prăjită Cu Vinaigretă De Alune Și Burrata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită cu vinetă de alune și Burratan. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână alune, mozzarella proaspătă, muștar de cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă la grătar cu Burratan și vinaigretă cu semințe de Mac, Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, și Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, sucul de lămâie și șalota într-un castron mic. Se amestecă muștarul. Treceți treptat în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți cuptorul la 37
Aruncați sfecla cu ulei într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un vas de copt de 13x9x2", acoperiți bine cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie (o scobitoare ar trebui să alunece ușor), aproximativ 40 de minute. Descoperiți (atenție la abur); lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Cojiți sfecla (folosiți un prosop de hârtie pentru a ajuta la frecarea coajei), apoi sfărâmați-le. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Aruncați sfecla cu 1/4 cană de vinaigretă într-un castron mediu. Aranjați burrata pe o farfurie de servire. Se condimentează cu sare și piper. Top burrata cu sfecla; burniță rămase vinaigrette din castron peste.
Se ornează cu busuioc și alune.