Sfeclă Prăjită Cu Vinaigretă De Alune Și Burrata

Sfeclă Prăjită Cu Vinaigretă De Alune Și Burrata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită cu vinetă de alune și Burratan. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână alune, mozzarella proaspătă, muștar de cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă la grătar cu Burratan și vinaigretă cu semințe de Mac, Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, și Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, sucul de lămâie și șalota într-un castron mic. Se amestecă muștarul. Treceți treptat în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți cuptorul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați sfecla cu ulei într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați într-un vas de copt de 13x9x2", acoperiți bine cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie (o scobitoare ar trebui să alunece ușor), aproximativ 40 de minute. Descoperiți (atenție la abur); lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Cojiți sfecla (folosiți un prosop de hârtie pentru a ajuta la frecarea coajei), apoi sfărâmați-le. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Aruncați sfecla cu 1/4 cană de vinaigretă într-un castron mediu. Aranjați burrata pe o farfurie de servire. Se condimentează cu sare și piper. Top burrata cu sfecla; burniță rămase vinaigrette din castron peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
BurrataBurrata
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se ornează cu busuioc și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista