Sfeclă prăjită cu verdețuri saut

Sfeclă prăjită cu verdețuri saut
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sfecla prăjită cu verdețuri saut-uri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sfeclă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdețuri De Sfeclă Sotate Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile și frunzele din sfeclă, aruncând tulpinile. Tăiați gros frunzele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Așezați fiecare sfeclă pe o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Stropiți fiecare uniform cu 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Înfășurați sfecla strâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Se răcește ușor; frecați ușor sfecla pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați sfecla pe jumătate pe lungime și feliați subțire în crescenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Între timp, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați verdeață și restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper; sotati 2-3 minute sau pana cand se ofilesc si se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
VerziiVerzii
9
Aruncați sfecla răcită cu verdeață și vinetă. Acoperiți și răciți câteva ore sau până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Se presară cu nuci și brânză de capră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista