Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sfecla prăjită cu verdețuri saut-uri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sfeclă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdețuri De Sfeclă Sotate Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați tulpinile și frunzele din sfeclă, aruncând tulpinile. Tăiați gros frunzele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2
Așezați fiecare sfeclă pe o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți fiecare uniform cu 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Înfășurați sfecla strâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Se răcește ușor; frecați ușor sfecla pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați sfecla pe jumătate pe lungime și feliați subțire în crescenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Sifonada De Frunze De Kale
6
Între timp, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați verdeață și restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper; sotati 2-3 minute sau pana cand se ofilesc si se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Verzii
9
Aruncați sfecla răcită cu verdeață și vinetă. Acoperiți și răciți câteva ore sau până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Verzii
Sifonada De Frunze De Kale
10
Se presară cu nuci și brânză de capră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)