Sfeclă prăjită cu verdețuri saut
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sfecla prăjită cu verdețuri saut-uri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sfeclă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdețuri De Sfeclă Sotate Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile și frunzele din sfeclă, aruncând tulpinile. Tăiați gros frunzele; deoparte.
Așezați fiecare sfeclă pe o bucată de folie de aluminiu.
Stropiți fiecare uniform cu 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Înfășurați sfecla strâns în folie.
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Se răcește ușor; frecați ușor sfecla pentru a îndepărta pielea.
Tăiați sfecla pe jumătate pe lungime și feliați subțire în crescenți.
Între timp, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați verdeață și restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper; sotati 2-3 minute sau pana cand se ofilesc si se inmoaie.
Aruncați sfecla răcită cu verdeață și vinetă. Acoperiți și răciți câteva ore sau până când sunteți gata de servit.
Se presară cu nuci și brânză de capră înainte de servire.