Sfeclă prăjită cu ulei de fenicul
Sfecla prăjită cu ulei de fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 158 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de fenicul, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, Orez roșu cu dovlecei prăjiți, fenicul și sfeclă, și Sfeclă De Aur Și Fenicul.
Instrucțiuni
Încălziți semințele de fenicul și uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mic până când uleiul este parfumat cu fenicul, aproximativ 5 minute. Se răcește, apoi se strecoară printr-o sită.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Dacă sunt atașate verdeață, îndepărtați toate tulpinile, cu excepția centimetrului (pentru a nu străpunge sfecla) și rezervați pentru o altă utilizare. Puneți sfecla într-un vas de copt și adăugați apă de cană. Acoperiți bine cu un capac sau folie de aluminiu și coaceți până când un cuțit alunecă ușor, 40 până la 45 de minute.
Se răcește ușor, apoi se curăță.
Tăiați în sferturi sau, dacă este foarte mic, în jumătate. Aruncați cu ulei strecurat și oțet de sherry. Se condimentează cu sare.
Se transferă într-un castron sau platou de servire și se acoperă, dacă se dorește, cu arpagic.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;