Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline

Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline
Sfecla prăjită cu ulei Balsamic și de măsline este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline obișnuit, sfeclă, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, și Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați toate vârfurile de sfeclă, cu excepția a 2 inci. Spălați sfecla; lăsați întregi cu capetele rădăcinii atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Așezați sfecla într-o tigaie unsă de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Prăjiți descoperit aproximativ 40 de minute sau până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
7
Lăsați sfecla să se răcească până când este ușor de manevrat, aproximativ 30 de minute. Curățați sfecla și tăiați capetele rădăcinii; tăiați sfecla în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
În castron mediu, aruncați sfecla, busuiocul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BusuiocBusuioc
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista