Sfeclă Prăjită Cu Glazură Balsamică

Sfeclă Prăjită Cu Glazură Balsamică
Sfecla prăjită cu glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 131 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 75 și costă 25 de cenți pe porție. 1163 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, și Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla în tigaie. Frecați uleiul de măsline peste sfeclă și presărați sare. Acoperiți sfecla cu o altă foaie de folie de aluminiu. Prăjiți timp de 1 până la 2 ore, în funcție de mărimea sfeclei și de vârsta lor. După 1 oră, testați la fiecare cincisprezece minute punând o sfeclă cu dinții unei furculițe. Odată ce dinții furcii intră ușor, sfecla este fragedă și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din cuptor.2 în timp ce sfecla se răcește, pregătiți glazura balsamică. Într-o tigaie mică, superficială, adăugați oțetul balsamic și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește la mare până când oțetul s-a redus la o consistență de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Se ia de pe foc.3 după ce sfecla s-a răcit câteva minute, dar este încă caldă la atingere, îndepărtați pielea exterioară și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Tăiați sfecla în sferturi sau mai multe bucăți de mușcătură.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Așezați sfecla într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă glazură balsamică peste sfeclă. Se amestecă coaja de portocală rasă și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Garnisiți cu puțină coajă de portocală pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții75
Scor De Sănătate28
Revista