Sfeclă Prăjită Cu Glazură Balsamică
Sfecla prăjită cu glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 131 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 75 și costă 25 de cenți pe porție. 1163 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, și Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Așezați sfecla în tigaie. Frecați uleiul de măsline peste sfeclă și presărați sare. Acoperiți sfecla cu o altă foaie de folie de aluminiu. Prăjiți timp de 1 până la 2 ore, în funcție de mărimea sfeclei și de vârsta lor. După 1 oră, testați la fiecare cincisprezece minute punând o sfeclă cu dinții unei furculițe. Odată ce dinții furcii intră ușor, sfecla este fragedă și gătită.
Scoateți din cuptor.2 în timp ce sfecla se răcește, pregătiți glazura balsamică. Într-o tigaie mică, superficială, adăugați oțetul balsamic și zahărul.
Se încălzește la mare până când oțetul s-a redus la o consistență de sirop.
Se ia de pe foc.3 după ce sfecla s-a răcit câteva minute, dar este încă caldă la atingere, îndepărtați pielea exterioară și aruncați-o.
Tăiați sfecla în sferturi sau mai multe bucăți de mușcătură.4
Așezați sfecla într-un castron de servire.
Se toarnă glazură balsamică peste sfeclă. Se amestecă coaja de portocală rasă și se adaugă sare și piper după gust.
Garnisiți cu puțină coajă de portocală pentru a servi.