Sfeclă Prăjită Cu Edamame Și Rucola

Sfeclă Prăjită Cu Edamame Și Rucola
Sfecla prăjită cu Edamame și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 141 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare și piper grosier, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sfeclă prăjită cu Edamame și Rucola + fără carne de Martha Stewart Living, Sfeclă prăjită cu rucola și Crottin de Chavignol, și Somon sălbatic la grătar cu sfeclă prăjită și Rucola.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți sfecla cu ulei de măsline și prăjiți-o în folie tapetată cu pergament până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se feliază.
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista