Sfeclă prăjită cu cremă de hrean
Sfecla prăjită cu cremă de hrean este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie, hrean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, Sfeclă Prăjită Cu Panna Cotta De Hrean, și Sfeclă prăjită cu năsturel și sos de mere de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți sfecla într-o tigaie medie și stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie.
Coaceți sfecla timp de 1 oră și 30 de minute, sau până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor.
Între timp, într-un castron mic, bateți smântâna, hreanul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Curățați sfecla și tăiați-o în pene.
Transferați într-un castron, stropiți cu jumătate din crema de hrean și presărați pătrunjelul.
Serviți crema de hrean rămasă pe lateral.