Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți suc de portocale, ulei de măsline, ulei de alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, Salată de sfeclă prăjită cu năut și ceapă roșie, și Salată de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați tulpinile și cozile de pe sfeclă. Nu coaja. Tapetați fundul unei tigaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
3
Așezați sfecla în tigaie și aruncați-le cu jumătate din uleiul de măsline, sare și piper. Prăjiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați ambele capete de pe ceapa perlată. Apoi aruncați-le cu uleiul de măsline rămas și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Perlată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați ceapa perlată în sfeclă și prăjiți încă 15 minute, până când sfecla și ceapa sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De Kale
6
Cojiți și îndepărtați membranele din portocale cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și apoi transversal în felii subțiri. Semănați feliile, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
8
Cojiți și sferturiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
9
Așezați sfecla pe un platou mare. Topiți sfecla cu bucățile de portocale. Împrăștiați ceapa prăjită în jurul bătăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De Kale
10
Într-un castron mediu, combinați uleiul de alune, coriandrul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Alune
Precum Invidia îngerilor
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă până se combină bine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Stropiți pansamentul deasupra și presărați coriandru, alune prăjite și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu