Sfeclă Prăjită
Sfecla prăjită este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 116 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă pentru copii, unt, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați sfecla în tigaie.
Adăugați 4 crenguțe de rozmarin și suficientă apă pentru a acoperi abia sfecla. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Transferați sfecla pe suprafața de lucru. Curățați cât este încă cald; așezați pe foaia de copt cu margini. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți untul cu ulei într-o cratiță mică.
Se toarnă peste sfeclă pe foaie; aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Coaceți până se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin și serviți.