Sfecla portocalie Gingered ia aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.66 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, oțet de orez, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Portocalie Gingered, Sfeclă prăjită în sirop de ghimbir, și Morcovi Portocalii Gingered.
Instrucțiuni
1
Sfecla perie cu 4 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Înfășurați ușor în folie; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Se coace la 425 de minute pentru 70-75 de minute sau până se înmoaie furculița. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mic, bateți oțetul, concentratul de suc de portocale, 1 linguriță de coajă de portocală, ghimbirul și uleiul rămas; pus deoparte.