Sfeclă Portocalie Gingered

Sfeclă Portocalie Gingered
Sfecla portocalie Gingered ia aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.66 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, oțet de orez, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Portocalie Gingered, Sfeclă prăjită în sirop de ghimbir, și Morcovi Portocalii Gingered.

Instrucțiuni

1
Sfecla perie cu 4 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Înfășurați ușor în folie; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se coace la 425 de minute pentru 70-75 de minute sau până se înmoaie furculița. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mic, bateți oțetul, concentratul de suc de portocale, 1 linguriță de coajă de portocală, ghimbirul și uleiul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Cojiți sfecla și tăiați-o în pene; așezați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați secțiunile portocalii și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Stropiți cu sos de portocale și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se presară cu coaja de portocală rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista