Sfeclă Portocalie Gingered
Sfecla portocalie Gingered ia aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.66 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, oțet de orez, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Portocalie Gingered, Sfeclă prăjită în sirop de ghimbir, și Morcovi Portocalii Gingered.
Instrucțiuni
Sfecla perie cu 4 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Înfășurați ușor în folie; așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 425 de minute pentru 70-75 de minute sau până se înmoaie furculița. Se răcește ușor.
Într-un castron mic, bateți oțetul, concentratul de suc de portocale, 1 linguriță de coajă de portocală, ghimbirul și uleiul rămas; pus deoparte.
Cojiți sfecla și tăiați-o în pene; așezați într-un bol de servire.
Adăugați secțiunile portocalii și nucile pecan.
Stropiți cu sos de portocale și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu coaja de portocală rămasă.