Sfeclă murată de trandafiri și zmeură

Sfeclă murată de trandafiri și zmeură
Sfecla roșie și sfecla murată de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, zmeură, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfecla murată rapidă a lui Rose Murray, Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Prăjituri de sfeclă de ciocolată cu sfeclă confiată și petale de trandafir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci; adăugați apă la o adâncime de 2 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se scurge și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în pene de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Așezați sfecla într-un borcan sau castron mare de sticlă rezistent la căldură, cu boabe de piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați zmeura și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic; gatiti 4 minute, amestecand ocazional, pana cand zaharul se dizolva si zmeura incepe sa se descompuna. Se strecoară amestecul de zmeură printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă lichid fierbinte de zmeură peste amestecul de sfeclă; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 12 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista