Sfeclă murată de trandafiri și zmeură

Sfeclă murată de trandafiri și zmeură
Sfecla roșie și sfecla murată de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, zmeură, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfecla murată rapidă a lui Rose Murray, Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Prăjituri de sfeclă de ciocolată cu sfeclă confiată și petale de trandafir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci; adăugați apă la o adâncime de 2 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Se scurge și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în pene de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Așezați sfecla într-un borcan sau castron mare de sticlă rezistent la căldură, cu boabe de piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați zmeura și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic; gatiti 4 minute, amestecand ocazional, pana cand zaharul se dizolva si zmeura incepe sa se descompuna. Se strecoară amestecul de zmeură printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se toarnă lichid fierbinte de zmeură peste amestecul de sfeclă; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 12 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista