Sfeclă Murată Crudă

Sfeclă Murată Crudă
Sfecla murată crudă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 53 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, chile Thailandez, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Frecați, tăiați și curățați sfecla. Feliați subțire și transferați într-un borcan. Împărțiți chile thailandeze în jumătate. Aduceți chile, oțetul de orez, zahărul, frunza de dafin și boabele de piper la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Thai ChiliThai Chili
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul fierbinte peste sfeclă. Sigilați borcanul și dați-l la frigider. Sfecla se va păstra timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista