Sfeclă Murată Crudă
Sfecla murată crudă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 53 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, chile Thailandez, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Frecați, tăiați și curățați sfecla. Feliați subțire și transferați într-un borcan. Împărțiți chile thailandeze în jumătate. Aduceți chile, oțetul de orez, zahărul, frunza de dafin și boabele de piper la fiert într-o cratiță mică.
Se toarnă amestecul fierbinte peste sfeclă. Sigilați borcanul și dați-l la frigider. Sfecla se va păstra timp de 1 lună.