Sfeclă Murată Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată condimentată. Această rețetă servește 3 și costă 2,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 354 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână 9 sfeclă medie-mică, zahăr brun, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Murată Condimentată, Sfeclă Murată Simplă Condimentată, și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Puneți sfecla într-un vas de copt din sticlă (8x8 inci funcționează bine).
Stropiți-le cu ulei și 2 Tbs. apă. Sigilați bine tigaia cu folie de aluminiu și prăjiți sfecla până când este suficient de moale pentru a străpunge cu o furculiță, 50 până la 55 min.
Transferați sfecla pe o tăietură. Când sunt suficient de reci pentru a le atinge, frecați-le pielea cu prosoape de hârtie și sfărâmați-le pe lungime (sau tăiați-le în șesimi dacă par mari).
Puneți ingredientele rămase și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Dacă murați rapid, împachetați sfecla într-un 2-qt. vas de sticlă rezistent la căldură sau ceașcă de măsurare.
Se toarnă saramura fierbinte peste sfeclă.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 și până la 14 zile. Dacă conservați, împachetați sfecla în borcane curate și fierbinți.
Se toarnă saramura fierbinte peste sfeclă, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Dacă aveți saramură suplimentară, strecurați-o și distribuiți solidele printre borcane. Procesați timp de 10 minute, urmând instrucțiunile din ghidul nostru "bazele conservării". Păstrați murăturile cel puțin 2, dar de preferință 7 zile (sau mai mult) înainte de deschidere. Se dă la frigider după deschidere.
bazat pe 4 oz. servire, calorii
2, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
14, Grăsimi Polinesaturate