Sfeclă Murată
Sfecla murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $3.24 pe portie. Dacă aveți la îndemână lămâi, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Gatiti sfecla in apa pentru a o acoperi intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 30 pana la 35 de minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți și coajați. (Dacă sfecla este prea mare pentru borcane, tăiați-o în bucăți.)
Aduceți 3 căni de apă și următoarele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare și grea. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Împachetați sfecla fierbinte în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Acoperiți sfecla cu sirop fierbinte.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice; înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 30 de minute.