Sfeclă Murată

Sfeclă Murată
Sfecla murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $3.24 pe portie. Dacă aveți la îndemână lămâi, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Gatiti sfecla in apa pentru a o acoperi intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 30 pana la 35 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți și coajați. (Dacă sfecla este prea mare pentru borcane, tăiați-o în bucăți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Aduceți 3 căni de apă și următoarele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare și grea. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Împachetați sfecla fierbinte în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Acoperiți sfecla cu sirop fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
SiropSirop
5
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice; înșurubați benzile.
6
Procesați în baie de apă fierbinte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista