Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare grosieră, semințe de coriandru, sfeclă și sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 36 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul, vinul, 1 1/4 căni de apă, zahărul și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Se toarnă imediat saramură peste sfeclă, împărțind uniform.
Lăsați să se răcească complet. Acoperiți fiecare recipient și refrigerați 7 până la 10 ore.
Se servește rece sau la temperatura camerei. Sfecla murată poate fi refrigerată, acoperită, până la 3 săptămâni.
Transferați în recipiente mai mici pentru depozitare, dacă doriți.