Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare grosieră, semințe de coriandru, sfeclă și sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 36 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul, vinul, 1 1/4 căni de apă, zahărul și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Se toarnă imediat saramură peste sfeclă, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Lăsați să se răcească complet. Acoperiți fiecare recipient și refrigerați 7 până la 10 ore.
3
Se servește rece sau la temperatura camerei. Sfecla murată poate fi refrigerată, acoperită, până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Murată
4
Transferați în recipiente mai mici pentru depozitare, dacă doriți.