Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sfecla murată. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți sfeclă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă Murată Cu Ghimbir De Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, sfeclă murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Frecați sfecla și tăiați blaturile la 1 in.
Se introduce într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți din apă; rece. Cojiți sfecla și feliați; se pune într-un castron și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, zahărul, cuișoarele, condimentul și sarea. Se aduce la fierbere; se fierbe 5 minute.
Se toarnă peste sfeclă. La frigider cel puțin 1 oră.
Scurgeți înainte de servire.