Sfeclă, morcov și fenicul este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, bec de fenicul, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă și morcov, Sfeclă cu dungi de bomboane și salată de morcovi, și Salată de morcovi și sfeclă cu fistic și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună zahărul brun, 2 lingurițe de semințe de susan și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Se toarnă pansamentul peste legume și se aruncă până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Se presara cu lingurita ramasa de seminte de susan.