Sfeclă Dulce Îmbrăcat Slaw
Sfeclă dulce îmbrăcat Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 221 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă trebuie să sfecla, muștar dijon, linguri rotunjite marar muratura savura, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Fierbinte îmbrăcat cartofi dulci, fenicul & feta colete, Sfeclă De Sfeclă, și Sfeclă De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare cu 3 Rotații din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri. După ce vedeți ondularea uleiului în tigaie, adăugați sfecla rasă, condimentați cu puțină sare și piper și gătiți amestecând din când în când până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Transferați sfecla într-un castron și lăsați-le să se răcească puțin.
Adăugați muștarul și oțetul în sfeclă.
Bateți uleiul de măsline extravirgin rămas într-un flux lent și constant.
Adăugați mărar proaspăt, ridichi, varza tocata, scallions felii și savura și amestecati pentru a combina, gust și ajusta condimente cu sare și piper.
Serviți acum sau a doua zi.