Sfeclă Dulce Prăjită
Prăjită gust sfeclă dulce ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 40 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii, oțet de vin, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă prăjită și gust de mere, Salată de sfeclă prăjită și cartofi dulci, și Sfeclă De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pentru Roșia pur și simplu, înjumătățiți roșiile și așezați-le, cu pielea în jos, pe o foaie de copt.
Se presară cu sare, usturoi și ulei de măsline. Prăjiți timp de 1 oră pe raftul inferior al cuptorului, apoi scoateți-l. Apăsați printr – o sită sau treceți printr-o moară de alimente pentru a îndepărta cojile și semințele-veți ajunge la aproximativ 1 1/4 căni de pur și pur Cu aromă intensă.
Între timp, puneți sfecla într-un vas de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline. Prăjiți, deasupra roșiilor, timp de 1 până la 1 1/2 ore (mai mult dacă este necesar), până când cojile sunt vezicule, înnegrite și slăbite.
Lăsați să se răcească puțin înainte de a curăța. Veți găsi piei va aluneca cu ușurință. Radeți grosier sfecla (un robot de bucătărie ușurează această treabă).
Puneți zahărul, oțeturile, ceapa și hreanul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă Roșia pur aproxume și se gătește încă câteva minute. La final, adăugați sfecla rasă și gătiți aproximativ 10 minute, până se îngroașă.
Se transferă în borcane sterilizate și se sigilează cu capace rezistente la oțet (vezi PP.21-22). Utilizați în termen de 1 an. Refrigerați odată deschis.
Este ușor să murăm rădăcina de hrean. Doar radeți suficientă rădăcină proaspătă pentru a umple un borcan de gem, presărați cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de zahăr, completați cu oțet de cidru și sigilați cu un capac. Utilizați în sosuri, pansamente și supe și serviți cu friptură de vită.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
River Cottage păstrează Manual de Pam Corbin.Pam Corbin face conserve de când își amintește și de mai bine de douăzeci de ani pasiunea ei a fost afacerea ei. Pam și soțul ei, Hugh, s-au mutat la Devon, unde au cumpărat o fermă veche de porci și au transformat-o într-o mică fabrică de gemuri. Folosind doar ingrediente sănătoase, de sezon, produsele lor au devenit în curând favorite ferme cu iubitorii de gem din întreaga lume. Pam și-a închis acum lingura profesională de lemn, dar continuă să se "blocheze" acasă. De asemenea, lucrează îndeaproape cu echipa River Cottage, făcând bunătăți de sezon folosind fructe, legume, ierburi și flori din propria grădină și din câmpuri și garduri vii.