Sfeclă cu vinetă portocalie
Sfecla cu vinetă portocalie necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 167 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sfeclă pentru copii, oțet de zmeură, segmente 2 portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie, și Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți sfecla și zarurile în cuburi de 1/2 inch.
Așezați sfecla într-un bol de amestecare și adăugați oțetul de zmeură, sucul de portocale, uleiul de măsline, sarea, piperul și ceapa roșie. Cojiți portocalele și apoi segmentați peste un castron pentru a prinde sucurile.
Adăugați coaja de portocală, segmentele de portocale și orice sucuri și amestecați bine. Gustați pentru condimente și serviți la rece sau la temperatura camerei.