Sfeclă cu nuci, brânză de capră și verdeață pentru copii

Sfecla cu nuci, brânză de capră și verdeață pentru copii este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 111 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de salată pentru copii, nuci, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață Pentru Bebeluși Cu Brânză De Capră, Sfeclă Și Nuci Pecan Confiate, Sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci, și Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla și 1 cană de apă într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci; acoperiți bine cu folie.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie. Sfecla se răcește ușor. Tăiați rădăcinile; frecați pielea.
Tăiați sfecla în pene; se răcește complet.
Așezați verdeața și pătrunjelul într-un castron mare; aruncă.
Combinați oțetul, sarea și piperul, amestecând cu un tel. Stropiți treptat în ulei, amestecând constant cu un bici.
Stropiți pansamentul peste amestecul de verdeață; aruncați ușor. Aranjați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți uniform cu sfeclă. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză și 1 1/2 lingurițe de nuci.