Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che
Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproximme fra Aproxormche este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 152 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă, oțet de vin sherry, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Saut halibut negru cu rucola, sfeclă prăjită și hrean Cr Aproxme fra aprox. che, Sfecla La Gratar Cu Lamaie Cr Fra Fra Fra Dip, și Cartofi roșii cu hrean & CR ampermormme fra aproxormche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crme frache, hrean, arpagic tocat și oțet de vin Sherry într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă sare grosieră, hrean, cimbru și coaja de portocală într-un castron mediu.
Așezați trei movile de 3 linguri de amestec de sare pe o foaie mică de copt cu margini, distanțându-vă. Acoperiți fiecare movilă de sare cu 1 sfeclă, apoi acoperiți toate sfecla cu amestecul de sare rămas, apăsând foarte ferm cu mâinile și formând crustă în jurul fiecărei sfeclă, acoperind complet.Sfeclă roșie 1 3/4 ore.
Scoateți din cuptor; crăpați crustele de sare deschise și îndepărtați sfecla. Cojiți sfecla; tăiați în felii groase de 1/4 inch. Aranjați felii de sfeclă pe platou.
Se servește cu hrean crme frache.