Sfeclă Citrică
Sfecla citrică necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 75 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Jazzed până sfecla Citrusy, pentru un Cocktail de rom "citric" , și Smoothie Citrusy Sunrise.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se pune într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Scurgeți; curățați și tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați sfecla, coaja de portocală și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; gatiti 7 minute, amestecand frecvent, pana cand sfecla este frageda si sosul se reduce la 1/2 cana.