Sfeclă, brânză de capră și salată de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 303 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de portocală, năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă, Avocado și brânză de capră, Sfeclă, brânză de capră și salată de Avocado, și Cină în seara asta: salată de sfeclă, Avocado și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Trim sfeclă tulpini la 1 inch; se spală ușor, și se pune într-un 3 1/2-qt. cratiță cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Îndepărtați sfecla de pe foc; scurgeți, clătiți și răciți complet (aproximativ 25 până la 30 de minute). Cojiți și tăiați sfecla în optimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
3
Bateti impreuna coaja de portocala si urmatoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat uleiul de măsline într-un flux lent și constant, amestecând până la amestec.