Sfeclă Aurie Murată
Sfecla de aur murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 250 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sfeclă Aurie Murată, Sfeclă Aurie Murată, și Frigider Prăjit Sfeclă Murată De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sfecla, lăsând 1 inch de tulpină și frecați. Aduceți sfecla la fiert în apă pentru a o acoperi într-o cratiță medie; reduceți focul și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge, se clătește și se răcește ușor. Tăiați rădăcinile și tulpinile; curățați sfecla.
Tăiați sfecla în jumătate pe verticală; tăiați jumătățile în felii groase de 1/4 inch pentru a măsura 6 căni.
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, amestecați oțetul, următoarele 4 ingrediente și 1 1/4 căni de apă într-un oțel inoxidabil sau 8-qt emailat. Cuptor olandez. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați sfecla și ceapa; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Scoateți și aruncați condimentele.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți sfecla și ceapa uniform între borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți amestecul de sfeclă cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 30 de minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.