Sfeclă Aurie Murată

Sfeclă Aurie Murată
Sfecla de aur murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 250 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sfeclă Aurie Murată, Sfeclă Aurie Murată, și Frigider Prăjit Sfeclă Murată De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sfecla, lăsând 1 inch de tulpină și frecați. Aduceți sfecla la fiert în apă pentru a o acoperi într-o cratiță medie; reduceți focul și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge, se clătește și se răcește ușor. Tăiați rădăcinile și tulpinile; curățați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Tăiați sfecla în jumătate pe verticală; tăiați jumătățile în felii groase de 1/4 inch pentru a măsura 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
5
În timp ce borcanele fierb, amestecați oțetul, următoarele 4 ingrediente și 1 1/4 căni de apă într-un oțel inoxidabil sau 8-qt emailat. Cuptor olandez. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați sfecla și ceapa; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Scoateți și aruncați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
8
Folosind o lingură cu fante, împărțiți sfecla și ceapa uniform între borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți amestecul de sfeclă cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista