Sfeclă aurie cu Pesto de pătrunjel și Fregola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla aurie cu Pesto de pătrunjel și Fregolan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,67 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, sfeclă aurie, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Pesto de rucola cu sfeclă aurie prăjită, Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregola, și Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.înfășurați sfecla strâns în bucăți individuale de folie de aluminiu și puneți-o într-un vas de plăcintă sau pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți până se înmoaie (ar trebui să le puteți străpunge ușor cu un cuțit), aproximativ 1 oră. Desfaceți și lăsați deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, frecați cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta pielea sau curățați-o cu un cuțit.
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Gatiti fregola in apa clocotita timp de 12 minute sau conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă uleiul, sarea și piperul până se combină bine.
Faceți pesto: folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tocați usturoiul cu sare, apoi glisați partea plată a cuțitului peste amestec de câteva ori pentru a crea o pastă.
Așezați pătrunjelul, nucile și brânza în vasul de lucru al unui robot de bucătărie sau al unui blender rezistent (cum ar fi un Vitamix).
Adăugați pastă de usturoi și puls pentru a combina. Cu procesor rulează pe scăzut, se toarnă încet în ulei până la omogenizare.
Se amestecă pesto în fregola. Împărțiți fregola în 4 boluri, apoi acoperiți fiecare cu 4 sferturi de sfeclă. Măcinați puțin piper deasupra, dacă doriți, și serviți.