Sfecla Umplute

Sfecla Umplute
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Sfecla umplută ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 517 calorii, 20g de proteine, și 44G de grăsime. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă Umplută Cu Sfeclă, Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), și Anason Stelat Ghimbir Murat Sfecla {+Kimchi Murat Sfecla} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o oală mare și acoperiți-o cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie și pielea alunecă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se răcească, apoi îndepărtați pielea și tăiați rădăcinile și tulpinile, astfel încât ambele capete să fie plate. Scoateți interiorul sfeclei folosind un baller sau o lingură de pepene galben, lăsând aproximativ 1/4 inci pe părțile laterale și de jos. Puneți deoparte ceștile de sfeclă scobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
În timp ce sfecla se gătește, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, apoi sfărâmați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați bucățile rămase de sfeclă și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă brânza Gruyere, parmezanul, smântâna, slănina sfărâmată, usturoiul, sarea de usturoi și piperul până se combină bine. Umpleți ușor fiecare cană de sfeclă cu amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
GruyereGruyere
Sare De UsturoiSare De Usturoi
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SfeclăSfeclă
8
Așezați sfecla umplută într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se încălzește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista