Sfecla Sumac
Sfecla Sumac este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 86 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sfeclă, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare, amestecați sau agitați semințele de susan alb până devin aurii, 4 până la 5 minute (nu prăjiți semințele de susan negru).
Se toarnă într-un castron mic.
La semințele de susan, adăugați sfeclă, iaurt, ceapă, sumac și cimbru; amesteca.
Aranjați o frunză de salată pe fiecare farfurie și salată de sfeclă movilă în mod egal pe frunze.
Se adaugă sare și piper după gust.