Sfecla Harvard a bunicii

Sfecla Harvard a bunicii
Sfecla Harvard a bunicii este o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 247 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, piper, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfecla Harvard, și Sfecla Harvard pentru congelator (sau imediat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, oțetul și apa. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați sfecla în lichid și fierbeți timp de 30 de minute la foc mic. Se amestecă untul, sarea și piperul și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SfeclăSfeclă
3
Serviți cald sau răcit.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista