Sfecla De Ziua Recunostintei
Sfecla de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 193 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr brun, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Anason Stelat Ghimbir Murat Sfecla {+Kimchi Murat Sfecla}, și Și sfecla continuă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi sfecla cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 10 minute; se scurge.
Bateți împreună zahărul brun, oțetul, apa, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-o cratiță.
Adăugați sfecla și untul, întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul ajunge la fierbere. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ un minut sau doua. Sosul nu va fi lipicios-gros, dar se va turna frumos.
Serviți sfecla caldă sau rece.