Sfecla De Ziua Recunostintei

Sfecla De Ziua Recunostintei
Sfecla de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 193 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr brun, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Anason Stelat Ghimbir Murat Sfecla {+Kimchi Murat Sfecla}, și Și sfecla continuă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi sfecla cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Bateți împreună zahărul brun, oțetul, apa, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați sfecla și untul, întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul ajunge la fierbere. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ un minut sau doua. Sosul nu va fi lipicios-gros, dar se va turna frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Serviți sfecla caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista