Sfecla cu marar si nuci

Sfecla cu marar si nuci
Sfecla cu mărar și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mărar, piper, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfecla cu marar si nuci, Sfeclă prăjită cu nuci, și Sfeclă Galbenă Cu Nuci.

Instrucțiuni

1
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se pune într-un aragaz sub presiune de 6 litri; se adaugă 2 1/2 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 6 minute. Eliberați presiunea prin aerisirea aburului sau așezați aragazul sub apă curgătoare rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți capacul.
5
Scurgeți și clătiți sfecla cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Tăiați sfecla pe jumătate vertical; tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; amestecați cu un bici. Se strecoară încet în ulei, amestecând constant cu un bici până se combină bine. Aruncați amestecul de ulei cu sfecla; lăsați să stea 15 minute, aruncând ușor ocazional. Se amestecă mărarul. Se acoperă cu nuci chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista