Sfecla cu marar si nuci
Sfecla cu mărar și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mărar, piper, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfecla cu marar si nuci, Sfeclă prăjită cu nuci, și Sfeclă Galbenă Cu Nuci.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se pune într-un aragaz sub presiune de 6 litri; se adaugă 2 1/2 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 10 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 6 minute. Eliberați presiunea prin aerisirea aburului sau așezați aragazul sub apă curgătoare rece pentru a elibera presiunea.
Scurgeți și clătiți sfecla cu apă rece.
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla pe jumătate vertical; tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Așezați într-un castron mediu.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; amestecați cu un bici. Se strecoară încet în ulei, amestecând constant cu un bici până se combină bine. Aruncați amestecul de ulei cu sfecla; lăsați să stea 15 minute, aruncând ușor ocazional. Se amestecă mărarul. Se acoperă cu nuci chiar înainte de servire.