Sfecla cu mărar și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mărar, piper, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfecla cu marar si nuci, Sfeclă prăjită cu nuci, și Sfeclă Galbenă Cu Nuci.
Instrucțiuni
1
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2
Se pune într-un aragaz sub presiune de 6 litri; se adaugă 2 1/2 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 6 minute. Eliberați presiunea prin aerisirea aburului sau așezați aragazul sub apă curgătoare rece pentru a elibera presiunea.
Tăiați sfecla pe jumătate vertical; tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
8
Așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; amestecați cu un bici. Se strecoară încet în ulei, amestecând constant cu un bici până se combină bine. Aruncați amestecul de ulei cu sfecla; lăsați să stea 15 minute, aruncând ușor ocazional. Se amestecă mărarul. Se acoperă cu nuci chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De Kale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat