Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla cu ceapă. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sfeclă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfecla cu ceapa, Sfeclă, praz și ceapă, și Sfeclă și ceapă caramelizată cu Feta pentru rețete similare.