Sfaturile lui Tiffany pentru chiftele dulci și picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sfaturile Tiffany pentru chiftele dulci și picante. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.24 pe portie. O porție conține 542 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 193 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, ardei gras, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Rețete similare includ Chiftele dulci și picante, Chiftele dulci și picante, și Chiftele de Cocktail dulci și picante.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. căptușiți o tigaie de copt de 15x10x1 inci cu folie de aluminiu rezistentă Reynolds Wrap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
Cuptor
2
Combinați sosul dulce și acru, sarea de usturoi și fulgii de ardei roșu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Dulce și Acru
Fulgi De Ardei Roșu
Sare De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați chiftele, ardeiul gras și ananasul. Se amestecă pentru a acoperi uniform. Aranjați în strat uniform în tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Chiftele
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Coaceți 25 de minute sau până când chiftelele sunt fierbinți; amestecând o dată în timpul coacerii. Puneți sosul peste chiftele.