Sfaturi pentru friptură cu sos de ciuperci

Sfaturi pentru friptură cu sos de ciuperci
Steak sfaturi cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, Sfaturi de mușchi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sfaturi de mușchi Kobe în sos de vin de ciuperci cu domino de cartofi de grăsime de rață și rachetă, Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se sotează șalotul până când este transparent, apoi se adaugă ciupercile și se gătește, acoperit, până se întunecă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte. Degajează tigaia cu o cutie de bulion de vită și vin de visiniu. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Lăsați amestecul să fiarbă până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Grătați vârfurile de mușchi la coacerea dorită. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Când sosul este redus, amestecați cealaltă cutie de bulion de vită și usturoi. Reveniți la fierbere și continuați să gătiți încă 5 până la 10 minute. Sosul va fi subțire ca au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Au JusAu Jus
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Bateți făina și gătiți până când sosul are grosimea dorită. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Serviți sfaturi cu sos de ciuperci spooned peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Brave Merlot
Mt. Brave Merlot
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista