Steak sfaturi cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, Sfaturi de mușchi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sfaturi de mușchi Kobe în sos de vin de ciuperci cu domino de cartofi de grăsime de rață și rachetă, Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
2
Se sotează șalotul până când este transparent, apoi se adaugă ciupercile și se gătește, acoperit, până se întunecă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte. Degajează tigaia cu o cutie de bulion de vită și vin de visiniu. Creșteți căldura și aduceți la fierbere. Lăsați amestecul să fiarbă până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Grătați vârfurile de mușchi la coacerea dorită. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Când sosul este redus, amestecați cealaltă cutie de bulion de vită și usturoi. Reveniți la fierbere și continuați să gătiți încă 5 până la 10 minute. Sosul va fi subțire ca au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Au Jus
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Bateți făina și gătiți până când sosul are grosimea dorită. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.