Sfaturi de vânat și orez

Sfaturi de vânat și orez
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Sfaturile de vânat și orezul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon Butter Venison Steak " Sfaturi, Sfaturi Sănătoase De Vită Peste Orez, și Sfaturi de carne de vită cu orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bucățile de vânat și gătiți până se rumenesc frumos la exterior și aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Pregătiți amestecul de orez cu aromă de vită conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce orezul se gătește, adăugați vânatul, ardeiul verde, ardeiul roșu și ceapa. Se fierbe până se termină orezul și ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
VânatVânat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista