Sfaturi de vită și sos Merlot cu orez de vită și ceapă

Sfaturi de vită și sos Merlot cu orez de vită și ceapă
Sfaturi de carne de vită și Merlot Gravy cu carne de vită și orez de ceapă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel, amestec de sos maro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Skillet sfaturi de carne de vită și sos, Sfaturi Simple de carne de vită și sos, și Sfaturi de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, 1/4 cană sos Worcestershire, praf de usturoi și sare condimentată într-un castron mare până se omogenizează și aruncați vârfurile de vită în amestecul de făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare grea sau cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și 1 ceapă tocată mică în ulei până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute. Se amestecă vârfurile de vită condimentate și se gătește și se amestecă până când carnea de vită se rumeneste și nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă bulion de vită și se amestecă amestecul de sos brun uscat în amestecul de carne de vită până se omogenizează; se amestecă 1/2 linguriță sos Worcestershire, frunze de dafin, pătrunjel și merlot. Aduceți la foc mic și reduceți focul; fierbeți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
MerlotMerlot
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Transferați într-un aragaz lent, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, topiți untul într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați 1 ceapă tocată mică până devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul în amestec și se toarnă consomme de vită. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți orezul până se înmoaie și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute; lăsați orezul să stea 5 minute acoperit înainte de a pufni cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Serviți vârfuri de vită și sos peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista