Sfaturi de vită și sos Merlot cu orez de vită și ceapă

Sfaturi de vită și sos Merlot cu orez de vită și ceapă
Sfaturi de carne de vită și Merlot Gravy cu carne de vită și orez de ceapă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel, amestec de sos maro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Skillet sfaturi de carne de vită și sos, Sfaturi Simple de carne de vită și sos, și Sfaturi de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, 1/4 cană sos Worcestershire, praf de usturoi și sare condimentată într-un castron mare până se omogenizează și aruncați vârfurile de vită în amestecul de făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare grea sau cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și 1 ceapă tocată mică în ulei până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute. Se amestecă vârfurile de vită condimentate și se gătește și se amestecă până când carnea de vită se rumeneste și nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă bulion de vită și se amestecă amestecul de sos brun uscat în amestecul de carne de vită până se omogenizează; se amestecă 1/2 linguriță sos Worcestershire, frunze de dafin, pătrunjel și merlot. Aduceți la foc mic și reduceți focul; fierbeți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
MerlotMerlot
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Transferați într-un aragaz lent, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, topiți untul într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați 1 ceapă tocată mică până devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul în amestec și se toarnă consomme de vită. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți orezul până se înmoaie și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute; lăsați orezul să stea 5 minute acoperit înainte de a pufni cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Serviți vârfuri de vită și sos peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista