Sfaturi de vită și sos Merlot cu orez de vită și ceapă
Sfaturi de carne de vită și Merlot Gravy cu carne de vită și orez de ceapă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel, amestec de sos maro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Skillet sfaturi de carne de vită și sos, Sfaturi Simple de carne de vită și sos, și Sfaturi de vită cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, 1/4 cană sos Worcestershire, praf de usturoi și sare condimentată într-un castron mare până se omogenizează și aruncați vârfurile de vită în amestecul de făină pentru a acoperi.
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură cu fante.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare grea sau cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și 1 ceapă tocată mică în ulei până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute. Se amestecă vârfurile de vită condimentate și se gătește și se amestecă până când carnea de vită se rumeneste și nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulion de vită și se amestecă amestecul de sos brun uscat în amestecul de carne de vită până se omogenizează; se amestecă 1/2 linguriță sos Worcestershire, frunze de dafin, pătrunjel și merlot. Aduceți la foc mic și reduceți focul; fierbeți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un aragaz lent, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, topiți untul într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați 1 ceapă tocată mică până devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul în amestec și se toarnă consomme de vită. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți orezul până se înmoaie și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute; lăsați orezul să stea 5 minute acoperit înainte de a pufni cu o furculiță.
Serviți vârfuri de vită și sos peste orez.