Sfaturi de vită și anghinare cu Merlot și sos de piper negru

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sfaturi de vită și anghinare cu Merlot și sos de piper negru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, mazăre mică, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Sfaturi Simple de carne de vită și sos, Skillet sfaturi de carne de vită și sos, și Sfaturi de vită cu sos de hrean.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți vinul la fierbere. Reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vârfurile de vită, condimentele de friptură și boabele de piper se aduc la foc mic și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă anghinarea și mazărea și se fierbe până se încălzește, încă aproximativ 4 minute.
Se servește fierbinte. cu cartofi piure de busuioc.;
Scoateți plasticul din piureul de cartofi. Cuptor cu microunde neacoperit la setare ridicată timp de 3 minute.
Scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pesto-ul și busuiocul proaspăt tocat.