Sfaturi de vită și anghinare cu Merlot și sos de piper negru

Sfaturi de vită și anghinare cu Merlot și sos de piper negru
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sfaturi de vită și anghinare cu Merlot și sos de piper negru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, mazăre mică, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Sfaturi Simple de carne de vită și sos, Skillet sfaturi de carne de vită și sos, și Sfaturi de vită cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți vinul la fierbere. Reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați vârfurile de vită, condimentele de friptură și boabele de piper se aduc la foc mic și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă anghinarea și mazărea și se fierbe până se încălzește, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se servește fierbinte. cu cartofi piure de busuioc.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Scoateți plasticul din piureul de cartofi. Cuptor cu microunde neacoperit la setare ridicată timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pesto-ul și busuiocul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista