Sfaturi de mușchi Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 3,29 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 526 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită pătrunjel, tăiței, ciuperci și sos de soia. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este bun. Vârfurile de mușchie Dijon, Vârfurile de mușchi cu ciuperci și Vârfurile de mușchi cu legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în unt și ulei; transferați într-un 2-qt. vas de copt. În aceeași tigaie, căliți ciupercile până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se toarnă amestecul de ciuperci și picăturile peste carne. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În aceeași tigaie, combinați bulionul, oțetul și sosul de soia; aduce la fierbere. Se fierbe 2 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Combinați amidonul de porumb de muștar și smântâna; se amestecă în amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6
Scurgeți sucul din vasul de copt în amestecul de bulion. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc, amestecand continuu.
Friptura de mușchiu funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. La palat, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.