Sfat Top Toffee Ice Cream Pie

Sfat Top Toffee Ice Cream Pie
Sfat Top Toffee Ice Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1163 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată semi-dulce, migdale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Împrăștiați migdalele într-o tigaie cu jeleu și prăjiți până devin aurii, aproximativ 10 minute. Puneți migdalele deoparte, dar lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un robot de bucătărie, măcinați prăjiturile până când sunt firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați firimiturile într-un bol și amestecați făina. Se amestecă 1/2 cană de unt topit și se aruncă pentru a se umezi. Ungeți fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci, lăsând părțile desfăcute. Apăsați amestecul pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți până la set, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Transferați într-un suport pentru a se răci. Când crusta sa răcit, puneți-o în congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Ungeți o tigaie de 9x13 inci; veți avea nevoie de acest lucru pentru umplutura de caramel. Puneți deoparte 3 căni de migdale feliate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-o cratiță mare, combinați 1 1/3 căni unt, zahăr, apă, suc de lămâie și sare. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti descoperit, fara agitare, la foc mediu pana se caramelizeaza, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați vanilia, extractul de migdale și 3 căni de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
9
Se toarnă amestecul în tigaia cu unt și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Într-un castron sigur pentru microunde, ciocolată cu microunde până se topește. Se amestecă ocazional până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți ciocolata topită peste caramele răcite. Presărați imediat cu aproximativ 1 cană din migdalele feliate rămase. Congelați timp de 1 oră sau până când este ferm. Întoarceți caramelul pe o suprafață de lucru și rupeți-l în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
12
Lăsați înghețata să se înmoaie foarte ușor într-un castron mare. Se amestecă scurt, doar până se maleabil. Îndoiți bucățile de caramel. Cu o spatulă mare de cauciuc, întindeți înghețata în crustă. Se acoperă cu migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Puneți plăcinta în congelator. Când s-a întărit ușor, acoperiți partea superioară cu plastic. Congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore.
14
Așezați plăcinta la frigider pentru a se înmuia cu aproximativ 20 de minute înainte de servire. Rulați vârful unui cuțit în jurul părților laterale ale plăcintei pentru a slăbi. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Tăiați în pene cu un cuțit înmuiat în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista