Seviche de Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de roșii, oregano, jalapeinculos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Seviche De Creveți, și Seviche De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați peștele și 1/2 cană suc de lămâie într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă. Acoperiți și refrigerați 30 de minute. (Peștele se va vindeca prea mult și va avea o textură moale dacă depășiți 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți și aruncați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
3
Se amestecă ceapa și următoarele 10 ingrediente. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Se servește în pahare răcite sau pe farfurii căptușite cu salată și se ornează, dacă se dorește.