Serrano Chile-Pui Fript Frecat
Serrano Chile-puiul fript frecat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,83 USD pe porție. O porție conține 1496 calorii, 113g de proteine, și 110g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Chile-curcan fript frecat, Ancho Chile-Tacos De Pui Frecat, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o pungă mare cu fermoar cu bere și oțet. Sigilați și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Faceți frecarea condimentelor: pulsați usturoiul, oregano, uleiul de măsline, serrano chile, semințele de chimen, boia de ardei, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un mini robot de bucătărie pentru a face o pastă. (Dacă nu aveți un mini robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul, oregano și chile, apoi amestecați condimentele și uleiul de măsline.)
Scoateți puiul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați peste tot și sub piele cu frecarea condimentelor, puneți un suport pe o foaie de copt cu margini și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți ușor puiul cu ulei de măsline și prăjiți până devine ușor auriu, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F și continuați să prăjiți până când pielea de pui este maro aurie și crocantă și un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 165 de grade F, încă aproximativ 25 de minute.
Scoateți puiul din cuptor, periați pielea cu picăturile de tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se transferă într-un platou și se condimentează cu sare.