Serrano Chile-Pui Fript Frecat

Serrano Chile-Pui Fript Frecat
Serrano Chile-puiul fript frecat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,83 USD pe porție. O porție conține 1496 calorii, 113g de proteine, și 110g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Chile-curcan fript frecat, Ancho Chile-Tacos De Pui Frecat, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o pungă mare cu fermoar cu bere și oțet. Sigilați și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2
Faceți frecarea condimentelor: pulsați usturoiul, oregano, uleiul de măsline, serrano chile, semințele de chimen, boia de ardei, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un mini robot de bucătărie pentru a face o pastă. (Dacă nu aveți un mini robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul, oregano și chile, apoi amestecați condimentele și uleiul de măsline.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Scoateți puiul din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați peste tot și sub piele cu frecarea condimentelor, puneți un suport pe o foaie de copt cu margini și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Ungeți ușor puiul cu ulei de măsline și prăjiți până devine ușor auriu, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F și continuați să prăjiți până când pielea de pui este maro aurie și crocantă și un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 165 de grade F, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Scoateți puiul din cuptor, periați pielea cu picăturile de tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se transferă într-un platou și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Fotografie de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista