Serios Fără Carne: Mole Aproximado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați serios fără carne: Mole Aproximado. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Pipian Verde Mole (semințe de dovleac verde Mole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile, semințele și coastele din ardeii chile. S-ar putea să doriți să purtați mănuși de cauciuc pentru asta. Acoperiți-le cu apă clocotită și cântăriți-le, astfel încât să rămână sub apă. Lăsați la macerat 30 de minute în timp ce pregătiți orice altceva.
Într-o tigaie fierbinte și uscată, gătiți căței de usturoi și roșii timp de aproximativ 5 minute, întorcând de câteva ori.
Scurgeți ardeii iute, rezervând apa de înmuiere. Într-un blender, combinați ardeii iute cu usturoiul, roșiile, pâinea, ceapa, oregano, cuișoarele, scorțișoara, piperul negru, zahărul, sarea și puterea de cacao, sucul de portocale și 1/2 cană din apa de înmuiere a chile. Pureați foarte bine, adăugând mai mult lichid, după cum este necesar, până când aveți aproximativ 3 1/2 căni. Tulpina.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță pe o flacără medie.
Se toarnă alunița și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, ușor acoperită. Sosul ar trebui să se întunece și să devină mai concentrat.
Gustați și reglați condimentele. Puteți gusta diferitele ierburi și condimente? Ciocolata? Chiles? Există un pic de acid și suficientă sare? Scopul pentru o aromă complexă, echilibrată. De asemenea, adăugați puțin mai mult lichid sau fierbeți puțin mai mult pentru a obține o textură plăcută, ca un sos gros de roșii.