Serbet portocaliu II

Serbet portocaliu II
Orange Sherbet II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți lapte evaporat, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șerbet Portocaliu, Șerbet Portocaliu, și Șerbet Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați sucul și zahărul, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se amestecă laptele, puțin câte puțin, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-un vas puțin adânc și se congelează până se întărește.
3
Rupeți șerbetul în bucăți și bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Într-un castron separat, biciul a evaporat laptele până la rigidizare. Îndoiți în amestec înghețat. Reveniți la vasul superficial și înghețați din nou până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista