Serbet Duș Surpriză
Serbet duș Surpriza este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 244 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați băuturi carbogazoase cu lămâie-lime, suc de ananas, șerbet de ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Surpriza Virtual Baby Duș, Cookie-Uri Glazurate Cu Lămâie: Duș Surpriză Pentru Bebeluși Pentru Liz, și Honey Lemon Shortbread Cookies {și un duș surpriză pentru copii!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tot șerbetul într-un castron mare.
Adăugați suc de ananas și sifon deasupra șerbetului. Când adăugați sifon, pumnul se va spuma, așa că asigurați-vă că amestecați constant, astfel încât spuma să poată coborî.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.