Serbet De Cireș Negru
Serbetul de cireș negru este un fără gluten desert. Această rețetă face 20 de porții cu 232 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sifon de cireșe, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Cireșe, Șerbet De Cireșe, și Șerbet De Cireșe Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți cireșele și zahărul timp de 15 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Se transferă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește.
Se amestecă sifonul, laptele și chipsurile de ciocolată. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți la frigider amestecul rămas până când este gata de congelare.
Transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 3 ore sau până când este ferm.