Semințe de susan și ciocolată "Flans"

Semințe de susan și ciocolată
Semințe de susan și ciocolată "Flans" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 221 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.45 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, semințe de susan, ciocolată fără lactate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Batoane de semințe de susan cu ciocolată fără coacere {GF}, Fursecuri cu semințe de dovleac (sau susan) cu fulgi de ciocolată, și Sundaes de nucă de cocos de ciocolată cu semințe de susan negru și Caramel de nuci de Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea încălziți ușor zahărul tos până se topește și devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc deodată și se adaugă semințele de susan. Se amestecă bine pentru a vă asigura că toate sunt acoperite.Ungeți ușor o bucată de folie de aluminiu și întindeți amestecul de semințe de susan pe ea. Pentru a-l obține plat, ungeți o a doua bucată de folie, așezați-o deasupra și rotiți-o ușor cu un sucitor. Se lasă să se răcească și să se întărească.Topiți ciocolata într – un cazan dublu sau într-un cuptor cu microunde, apoi amestecați foarte ușor coniacul-ciocolata va schimba probabil textura și se va îngroșa. Întindeți-l imediat peste semințele de susan și acoperiți cu orice fruct sunteți using.In o tigaie grea încălzește ușor siropul apoi adaugă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc și se întinde pe folie unsă ca pentru primul flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Încălziți ciocolata ca înainte și turnați peste semințele de susan. Lăsați să se răcească ușor, apoi acoperiți cu oricare dintre fructele pe care le utilizați.Scoateți cu grijă la frigider pentru a se răci și a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista