Poppyseed Stollen (Mohn Stollen) necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 2 prăjituri drojdie de tort, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Stollen, Stollen, și Stollen.
Instrucțiuni
1
În primul rând, faceți fondantul. Trebuie să fie refrigerat peste noapte înainte de utilizare. Pentru a face fondantul, veți avea nevoie de o placă de marmură sau o foaie de copt și o spatulă offset pentru a plia bomboanele. Dacă utilizați o foaie de copt, clătiți-o cu apă, lăsând câteva picături pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se dizolvă crema de tarter în apă într-o cratiță cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați zahărul și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Rotiți tigaia ocazional pentru a ajuta la dizolvarea zahărului. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se încălzește la 240 de grade F (115 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Turnați imediat bomboanele pe foaia de copt sau placa de marmură și lăsați să se răcească 10 minute. Folosiți o spatulă pentru a frământa energic bomboanele, împăturind-o peste ea însăși. Frământați până începe să pară tulbure, 5 până la 10 minute; lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați fondantul într-un vas termorezistent sau în partea superioară a unui cazan dublu. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Pentru a face buretele, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/4 cană din laptele la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Turnați restul de 1/2 cană de lapte în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați 1 cană de făină și amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să se odihnească până la bule, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Amestecați restul de 3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, sare, ouă la temperatura camerei și coajă de la 1 lămâie în burete. Folosiți cârligul de aluat pentru a amesteca aluatul la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Amestecați aluatul timp de aproximativ 5 minute, răzuind ocazional aluatul de pe cârlig și pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Măriți viteza la mediu-scăzut și adăugați untul înmuiat 1 lingură la un moment dat până când este complet încorporat. Lăsați aluatul să se amestece încă 5 minute, răzuind aluatul în jos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Adăugați migdalele măcinate și porniți mixerul timp de 1 sau 2 rotații, amestecând doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și modelați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Așezați mingea într-un vas de amestecare cu ulei și acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați-o să crească până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
17
În timp ce aluatul crește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
18
Încălziți laptele într-o cratiță grea de 4 litri până când începe să fiarbă; amestecați untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
19
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați maculsemințe, 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
20
Lăsați amestecul să stea timp de 30 de minute pentru a înmuia maculsemințe. Când amestecul este rece, amestecați oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
21
Puneți aluatul și rotiți - l într-un dreptunghi de 10 1/2 pe 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
22
Întindeți umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
23
Rotiți aluatul într-un buștean, începând cu partea lungă și prindeți marginile împreună pentru a forma o cusătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
24
Așezați pâinea, cu fața în jos, pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți-l cu folie de plastic unsă sau un prosop de bucătărie bine aromat și lăsați-l să crească încă 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
25
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
26
Coaceți stollenul până se rumenesc pe fundul pâinii, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
27
Lăsați pâinea să se răcească complet înainte de geam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
28
Pentru a glazura pâinea, adăugați sucul de lămâie la fondant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Drajeuri Perle Albe
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Dressing Japonez De Susan Preparat
29
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte, amestecând frecvent cu o spatulă de cauciuc până când este moale și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
30
Se toarnă fondantul peste stollen și se lasă să se răcească înainte de feliere.