Semințe De Mac Bundt Tort I
Semințe de mac Bundt Tort s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 372 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Tort Bundt Cu Semințe De Mac, Tort Bundt Cu Semințe De Mac, și Semințe De Mac Chiffon Bundt Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C), ungeți o tigaie bundt de 10 inci.
Se amestecă scorțișoară și 1/2 cană zahăr.
Presărați o parte din amestecul de zahăr de scorțișoară uniform peste tigaia unsă. Aceasta va forma o crustă subțire peste tort. Puneți deoparte amestecul de zahăr de scorțișoară rămas.
Înmuiați semințele de mac în zară timp de 6 până la 8 ore sau peste noapte. Crema de unt și 1 1/2 cană de zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Cerneti faina, sarea si sifonul impreuna.
Se adaugă în amestecul de unt alternativ cu amestecul de semințe de mac. Se amestecă bine.
Puneți aluatul în tigaie în straturi, presărând amestecul de zahăr de scorțișoară rezervat între fiecare strat. Dacă întindeți aluatul subțire, ar trebui să obțineți trei straturi de zahăr de scorțișoară.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată. Puneți tortul pe raft să se răcească timp de o oră.