Semințe De Mac-Briose De Ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu semințe de Mac-ghimbir. Această rețetă servește 180. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Un amestec de lapte, coajă de portocală, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), și Brioșe Cu Semințe De Mac.
Instrucțiuni
Pregătiți brioșele: Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făină și următoarele 2 ingrediente. Se amestecă împreună lapte și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în aluat. Se amestecă semințele de mac. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse cu 12 căni, umplând trei sferturi pline.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute; transferați pe rafturi de sârmă.
Pregătiți glazura: amestecați împreună zahărul pudră și sucul de portocale.
Stropiți peste brioșe calde.