Semințe De Fenicul-Sare Freca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați să frecați semințe de fenicul-sare. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 108 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 3,38 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, piper cayenne, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Pepene verde cu sare de fenicul, și Margarita de roșii cu sare de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică și uscată, la foc mediu, agitând tigaia des, până când sunt parfumate, 1-2 minute.
Lasă să se răcească. Măcinați fin semințele de fenicul și boabele de piper negru întregi într-o moară de condimente; transferați într-un castron mic. Se amestecă sare kosher și piper cayenne. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. Depozitați etanș latemperatura camerei.